onsdag 15 juli 2009

Smaskig sushifest i StockholmEfter en kul och ovanlig heldag med styling och fotograferande med Jeanette Gardners affärsnätverk BizWoman och Stockholm Stylisterna (blogginlägg kommer :-) i Stockholm fick jag ett sms från min vän Carina: Vi är bjudna på middag hos vänner i kväll! Det visade sig att det var till Carinas tonårsvän Anna och hennes man Justin. Och vilken middag sedan! Se bilderna, Justin som är från Australien, hade själv lagat till alla dessa godbitar. Han berättade att i Australien köper man en längre bit sushi för en liten summa och äter som snabbmat medan man går. Typ som en wrap.
-
Han hade blivit förvånad närhan såg hur dyrt det är och så lyxigt sushi anses vara här i Sverige. "Du kan inte ta så mycket betalt i Australien, det är ju bara ris"... fick mig att se suhi utan det skimrande lyxglittret...
-
Det är ju inte ofta man kan äta precis hur många sushibitar man vill, men här fick vi verkligen smaska till det. Fast det var första gången vi sågs, hade vi fantastiskt gott prat och vi kommer helt säkert att träffas många gånger. Som efterrätt fick vi glass och sedan såg vi på roliga flash mob-filmer på YouTube. :-) På bilden är också Jon men Carina saknas på bilden tyvärr.

Fantastiskt mysigt, trevligt, kul och gott! Tack gulliga Anna och Justin! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar