lördag 10 oktober 2009

Entreprenörskväll med Venture Cup

Förrätten var en tartar på rökt och gravad vildlax med färska räkor, gräslökscreme och chillimarinerad mangosallad.

Huvudrätten var en parmalindad fläskfilé med potatisbakelse, sellericreme och rödvinssås.

Villa Odinslund bjöd på vackra miljöer var man än tittade.

Vackra Villa Odinslund ordnade en fin middag under kristallkronornas sken när affärsidétävlingen Venture Cup Väst bjöd in till en bubbligt inspirerande kväll för entreprenöriella kvinnor och inspiratörer. Affärsnäterket Zonta deltog och erbjöd mentorer.
---
Jag var med som inspiratör och blev själv inspirerad av de möten som skedde runt borden. Kvällens extrauppgift var att boka in en lunch med någon okänd och jag kommer att luncha med arkitekterna Linda och Madeleine. När kvällen var till ända såg vi till att samtliga glimrade i mörkret med uppskattade MIKUreflexer.
---
Tack Katarina Brud och Erica Sjölin, Venture Cup för ännu ett välordnat event i positiv anda! :-)
Tack även till Marie Gustavsson, Tango Mentor för skjutsen till bussen till Rönnäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar