lördag 9 maj 2009

Delikatesser på MingeltallrikMingeltallrik och trevligt och kreativt sällskap av Sofia Jenstedt/A & O design med väninna(namn kommer)/Ingenjör.
.

När man är ute på mingel av något slag så brukar en mingeltallrik vara det ätbara som bjuds. För mig som är nyfiken och extremt matintresserad så är det spännande att se vad det blir för något. I fredags var jag och Carina Sundqvist på Inspirationsbyrån Framgångsdagen. Det var ett event arrangerat av Sofia Bergenstjerna och Frida HaavistoBeautiful Business, de hade bjudit in mig för jag är en deras Kvinnliga Talare, de driver också affärssajten Driftig.nu.
.
Eventet höll till på Elite Stadshotell i Växjö som hade lagat till denna fantastiska Mingeltallrik med stort M! Den innehöll glaserade kycklingspett, grönsakspaté, grön sparris, sallader, räkor, färskostfylld parmaskinka, litet bröd med guacamole och tacosalsa. Det fanns gott om mat, så vi fick äta oss mätta, vilket inte alltid är givet även på heldagar som denna.
.
Personalen var riktiga guldkorn, uppmärksamma och glada, skämtsamma och med glimten i ögat. Mycket bra!
.
Framgångsdagen var fylld med intressanta talare som berättade om trender, ekonomi, sälj, crm-system- ja allt möjligt som man behöver eller blir inspirerad av. Tack för en trevlig dag i Växjö!
.
ps. CR och Poppe på Disruptivebloggen peppar också på sina varma sätt, rekommenderas. ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar