lördag 25 april 2009

Hembakat, konst och poesi på basÅterigen på den fina och välskötta Trankärrsgården utanför Kungälv. Huset var fyllt med intresserade människor som åt varmt hembakat kakebröd med delikata pålägg (bland annat hemkokt marmelad se bilden!).
Färger möter toner hette arrangemanget. Konstverk av Sandra Sjöberg som visade sin utställning av rockens stjärnor och vi lyssnade på Magnus Rosén som spelade sin poetiska musik på elbasen. En energipåfyllning som hette duga! Vi kommer gärna tillbaka!


Tips: Klicka på Trankärrsgården ovan och se bilder på gården, de har en sprillans ny hemsida.


3 kommentarer:

 1. Så trevligt att du hittat till Trankärrsgårdens egna lilla sida i cyberspace.
  Som du förstår så är den än så länge under uppbyggnad. Hoppas så klart att det skall finnas massor av nyttig information och intressant läsning där.
  Hoppas även att jag skall få till en funktion där sådana som du, som besökt gården kan lämna en kommentar om detta underbara ställe.

  SvaraRadera
 2. Hej Lena,
  Vad roligt och konstruktivt att ni bygger en sida som verkligen matchar den fina Trankärrsgården! En kommentarsfunktion tror jag vekligen på, tänk vilken god reklam gäster som jag kan göra :-) Maila gärna när det är klart så testar jag.

  Vänliga hälsningar Maria på MIKU

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  Nu du... nu finns det en gästboksfunktion på trankarrsgarden.se :)

  Hoppas du har lust att titta in och skriva ett litet inlägg.

  Med vänliga hälsningar
  /Lena (just the webbmaster)

  SvaraRadera