måndag 30 mars 2009

Söndagsbrunch för prat och mat!

Här delar vi med oss av ett mycket trevligt sätt att umgås. :-) Vi var bjudna på brunch hos våra vänner Marie och Lennart, en söndagsmorgon i lugn och ro. Tillsammans så var vi 13 stycken vänner och bekanta som högg in på brunchbuffén. Som bilderna visar fanns det allt från småvarmt bland annat världens godaste gräddiga Janssons frestelse, rostat bröd av olika slag, massor av pålägg, olika ostar, grönsaker, juice och kaffe, varm choklad med vispgrädde och te.
Sedan fick vi två sorters kladdiga chokladkakor med grädde... smaskens! Dukningen var påskigt fräsch med små söta påskliljor i vaser, matchande servetter och gul duk. Brunchen var lika trevlig som gästerna så vi stannade nästan hela dagen!

ps. Titta på övre bilden, här har någon just puttat till bordet så det är hela havet stormar ;-) ds.

3 kommentarer:

 1. que rico eso cara
  http://www.sabaleplus.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Marie Charlotte Gren31 mars 2009 08:34

  Vill dina vänner utöka sin vänkrets till nästa brunch? De behöver ej oroa sig. Jag är en så'n som sk bjur igen. Långa helgfrukostar eller brunch är bland det bästa som finns! Det är livkvalitet för mig. Blir det blogg om våfflor oxå med tanke på förra veckans frossande? Vårhälsningar, Marie Charlotte på fastlandet

  SvaraRadera
 3. Ja, det är bara att låta sig inspireras av denna härliga brunch-idé! Jag kommer också gärna på fler bruncher, kan komma och sedan blogga om det. Annars kan du som brunchar ta några kort och skriva till mig så kan du gästblogga om just din brunch.

  Välkommen! Maria

  ps. M-C: Jag berättade för Marie att du vill gå med nästa gång och du är välkommen! :-) ds.

  SvaraRadera