måndag 2 februari 2009

Herrgårdslunch i fint sällskap

Idag njöt vi en god och trevlig lunch på Trankärrsgården som ligger åt Romelanda till utanför Kungälv. Gården byggdes redan 1876 och efter en spännande historia köptes den av Kungälvs kommun. Sedan 2007 hyrs den av Margareta och Mia som driver Trankärrsgården för olika slags sammankomster och konferenser, allt från dop till begravningar. Med sina män renoverar de den ljusa och fräscha gården steg för steg. Jag var där med klubben, Lullan Backman och mina gäster Pernilla Altergård och Karin Paulsdotter Ohlén. Under lunchen diskuterade vi allt från bloggar till mailkommunikation.

Vi åt en fräsch lunch med mozzarella och paprikagratinerad lax på en bädd av morötter serverades med kokt potatis med färsk dill och en kall örtagårdssås. Hembakt kakebröd och smör till. Små chokladformar med chokladkräm och vispad gräddklick avslutade måltiden tillsammans med gott kaffe. God mat, god service, intressant historia: vi kommer gärna tillbaks!

Faktiskt redan den 21/2 då vår duktiga Magnus Rosén och Sandra Sjöberg bjuder in till Färger möter Toner mellan kl 12-18.

Bookmark and Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar