tisdag 30 december 2008

Turism och creme brulé på MarstrandPå en underbart solig och varm dag sommaren 2008 var jag och Janne på affärsseminarie på Såsen, Marstrand med Södra Bohuslän Turism. Ämnet var besöksnäringen och olika initierade föreläsare talade om sina resturanger och hotell (för få hotell på västkusten för att ta mot alla de gäster som vill komma hit). Vi fick lära oss om storytelling som marknadsföringsverktyg.
Som extra fin bonus kom Stefan Andersson och sjöng några nya sånger som han fått inspiration till på Carlstens fästning. Tiden stod stilla när han sjöng. Han är en favorit sedan många år.

På kvällen lyssnade vi på musikuppträdanden, strosade runt och tittade på båtar. Havet suger heter det och det stämde bra in på oss, så vi gick till Lasse-Majas och åt pizza under träden på innegården. Tyvärr fotograferade vi inte de vackra och fräscha pizzorna-vi var helt enkelt för hungriga för det. Till dessert delade vi på en creme brulé, romantiskt!
Vi kommer gärna tillbaks!


Bookmark and Share

2 kommentarer:

  1. Åh, vad mysigt det låter! Bra musik också antar jag? ;)
    Linda

    SvaraRadera
  2. Ja, det var supermysigt att sitta ute under träden och äta efter en sån härlig dag. Marstrand är ju så fint! Om Stefans musik...ja han är alltid bra eller hur?

    SvaraRadera